Om

Velkommen til YMSE, en digital zine om kunst, kultur og politikk. En skjønn forening av det som gir livet mening, muligens. En zine er et magasin laget med få ressurser, men mye engasjement. Før digitaliseringens tidsalder fantes det mange ulike typer zine, eller blad som man også kan kalle det, dedikert til en musiker eller band, til en litterær sjanger, en forfatter, eller noe annet zine-skaperen var opptatt av. En zine var typisk laget med få ressurser, ofte kopiert opp i små opplag på vanlige kopimaskiner. Med andre ord ganske amatørmessig, og ikke noe folk laget for å tjene penger.

YMSE er en zine, bare på nett. Innholdet her kretser rundt kunst, kultur og politikk, tre ting jeg finner interessant og spennende. Du vil finne korte og lange tekster, både skjønnlitterære og sakpregede, innimellom fotografier, kanskje noen anmeldelser av bøker, filmer, musikk og annet jeg liker, eventuelt ikke liker.

Til slutt litt om meg. Jeg heter Assad Nasir og er Groruddøl på min hals. Født og oppvokst på Furuset, bor nå på Ellingsrudåsen i Oslo. Til daglig er jeg lærer på Mailand videregående skole hvor jeg underviser i norsk, samfunnsfag og programfaget sosiologi og sosialantropologi. Jeg har gitt ut noen bøker; Kunsten å være pakkis (2017) er nok den meste kjente. I tillegg har jeg gitt ut romanen Her inne hvor du og jeg finnes (2020) og skaprosaboken Hva er galt med integreringsdebatten? (2021).

Ris og ros, eller om du skulle ha noe annet på hjertet, kan sendes på epost til post(at)assadnasir.com